Covid 19 Foto: pixabay
Srbija

Odlučeno: Ugostiteljski objekti i tržni centri ostaju zatvoreni, vakcinisani građani Srbije mogu da uđu u zemlju bez karantina

Izvor: 
B92/Tanjug Sre, 24/03/2021 - 09:34Zavšena sednica Kriznog štaba, na kojoj se analizirala postojeća epidemiološka situacija. Odlučeno: Nema novih mera saznaje B92.net.

To znači da ugostiteljski objekti i tržni centri ostaju zatvoreni. Za đake je preporuka da dolaze na nastavu radi ocenjivanja. Kako saznajemo, doneta je odluka i da u Srbiju mogu da ulaze samo oni koi su potpuno vakcinisani, odnosno koji su primili dve doze vakcine porotiv koronavirusa.

Članova Kriznog štaba Zoran Gojković izjavio da i dalje imamo veliki broj zaraženih građana i da se taj broj povećava. To znači, kaže, da su sve mere koje imamo doprinele da nemamo nagli skok novozaraženih. Ipak, taj broj je i dalje visok što znači da sve mere ostaju i da moramo da se svi vakcinišemo, rekao je on.

Prema njegovim rečima, analiziran je i zahtev Ministarstva prosevete da se školama obavlja ocenjivanje i to će detaljnije danas biti precizirano.
MarketingNajnovije vesti