• Oprez u vožnji zbog vlažnih kolovoza i sumaglice

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Povremeno slaba kiša i danas može donositi mestimično vlažne kolovoze, zato je potrebno da vozači voze pažljivije, a način vožnje prilagode uslovima na putu, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

    Brzinu treba prilagoditi stanju kolovoza jer je u jutarnjim ili večernjim satima, i kad padavina nema, kolovoz zbog niske oblačnosti ili magle često vlažan

    Vidljivost je smanjena na Crnom Vrhu, a sumaglice može biti na području Požege, Zlatibora, pored Morave u sićevačkoj, grdeličkoj i ovčarsko-kablarskoj klisuri.

    Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na graničnom prelazu Horgošu na izlasku iz zemlje čekaju sat i po.

    Radovi na deonicama nekih puteva

    Na auto-putu E-80, u zoni tunela Pržojna Padina i Progon, nema više magle i vidljivost je normalna.

    Auto-put E-75, od petlje Novi Sad jug (naplatna stanica) do petlje Sirig, u smeru Beograd-Subotica, danas do 16 časova, radovi na obeležavanju horizontalnih oznaka na kolovozu, saopštilo je JP „Putevi Srbije“.

    U zoni radova za saobraćaj je zatvorena preticajna traka u dužini od pet kilometara, a saobraćaj se odvija voznom trakom.

    Naseljeno mesto Rušanj (Ibarska magistrala, kod Knez Petrol pumpe) smer ka Čačku – do 29. oktobra od 7 do 17 časova, radovi na sanaciji klizišta u desnoj, krajnjoj traci. Saobraćaj se odvija slobodnom, brzom, saobraćajnom trakom.

    Lončanik – Obrenovac (Valjevski put) do 1. novembra od 7 do 15 časova, radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila i regulisan je semaforskom signalizacijom.

    Kamenica – Šošanica, kod Kamenice, do 31. oktobra od 7 do 16 časova, radovi na putu uz naizmenično propuštanje vozila uz povremene, kratkotrajne obustave saobraćaja u trajanju od 15 minuta. Alternativni putni pravac za vreme obustava saobraćaja je preko Vrnjačke Banje.

    Brežđe – Divčibare, na deonici Krčmar – Divčibare – na snazi obustava saobraćaja do 31. decembra zbog radova na rehabilitaciji državnog puta.

    Alternativni putni pravac: obilaznica Mionica – Divci – Valjevo – Kaona – Divčibare.

     

    Povremeno slaba kiša i danas može donositi mestimično vlažne kolovoze, zato je potrebno da vozači voze pažljivije, a način vožnje prilagode uslovima na putu, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Batut: Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol

    Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“. Od početka godine, redovno je u saopštenjima Hitne pomoći da je zbrinuto […]