• Ovo je zvanično saopštenje australijske granične službe o Đokoviću

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Granična služba Australije izdala je zvanično saopštenje povodom odbijanja vize srpskom teniseru Novaku Đokoviću na aerodromu u Melburnu, uoči Australijan opena, piše 021.
     

    Kako poručuju u ovoj državnoj službi, nastavljaju da preduzimaju sve mere kako bi oni koji dolaze na granicu bili u potpunoj administrativnoj saglasnosti sa zakonima i uslovima za ulazak u zemlju.

    „Australijska granična kontrola (ABF) može da potvrdi da gospodin Đoković nije uspeo da dostavi odgovarajuće dokaze koji se slažu sa uslovima za ulazak u Australiju, te je njegova viza, kao posledica toga, ukinuta“, navodi se u saopštenju ABF.

    Kako se dodaje, oni koji nemaju validnu vizu ili kojima je viza ukinuta biće pritvoreni i deportovani iz Australije.
     
    ABF potvrđuje da Đoković ima pristup svom telefonu.
     
     

     

    Granična služba Australije izdala je zvanično saopštenje povodom odbijanja vize srpskom teniseru Novaku Đokoviću na aerodromu u Melburnu, uoči Australijan opena.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]