• Panić: Imamo informaciju da se vanredno stanje uvodi 1. oktobra; Krizni štab: To nije tačno

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Članovi Kriznog štaba Branislav Tiodorović i Darija Kisić Tepavčević odbacili su kao dezinformacije najave da bi 1. oktobra moglo da bude uvedeno vanredno stanje. 
     
    Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić jutros je za Nova.rs izjavio kako poseduje informaciju da se kao datum uvođenja vanrednog stanja pominje 1. oktobar, kao i da u prilog tome ide „to što su profesor Branislav Tiodorović pre sedam dana i dr Predrag Kon pre tri dana najavili moguće vanredno stanje“.
     
    Član Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević odbacila je za Nova.rs mogućnost uvođenja vanrednog stanja 1. oktobra.
     
    Ništa o tome nisam čula, to je dezinformacija„, kazala je Kisić Tepavčević.
     
    Uvođenje vanrednog stanja demantovao je i dr Branislav Tiodorović.
     
    To je ortodoksna glupost koju nije niko pominjao osim budala„, rekao je Tiodorović za Nova.rs.
     
    Epidemiolog prof. dr Zoran Radovanović rekao je danas da bi uvođenje vanrednog stanja bilo „besmisleno“, kao i da je to bilo nepotrebno i u martu ove godine.
     
    Podsetimo da je predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić za TV Nova naveo i „da smo se više puta uverili da članovi Kriznog štaba nemaju kvalitetne informacije, a daleko od toga da su potpune“.
     
    Imate sada javljanje koji je broj novoobolelih i preminulih, koji ničim ne bi mogao da ukazuje da profesor Tiodorović pre sedam dana i dr Kon pre tri dana najave moguće vanredno stanje. Ono što mi imamo kao informaciju je da se kao datum pominje 1. oktobar. Recite mi da li trenutna situacija na osnovu onog što Krizni štab izveštava ima ikakve veze sa tim da za pet dana možemo da imamo vanredno stanje. Dakle, opravdano sumnjamo da i dalje Krizni štab ne raspolaže podacima sa kojima bi morao da raspolaže da bi donosio validne odluke, što se tiče struke, koje su to mere koje treba da se sprovode„, rekao je Panić.

    Članovi Kriznog štaba Branislav Tiodorović i Darija Kisić Tepavčević odbacili su kao dezinformacije najave da bi 1. oktobra moglo da bude uvedeno vanredno stanje. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija