• Peticija podrške Vučiću: Potpisali Miša Vacić, Aca Lukas, Vanja Bulić…

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Institut za političko umrežavanje pokrenuo je peticiju za odbranu ugleda predsednika Srbije.
     
    Potpisalo ju je više od 100 osoba, među kojima su narodni poslanik Lav Pajkić, publicista Vanja Bulić, pevač Aca Lukas, Ivica Dačić, Zlatibor Lončar, influenserka Ruža Rupić i drugi, piše Nova.rs.
     
    Institut za političko umrežavanje, kako za sebe kažu „patriotska organizacija osnovana 2020. godine“, pokrenuo je onlajn peticiju kako bi „podržao predsednika Vučića u borbi protiv medijskog rata koji se vodi protiv njega“.
     
    „Medijski rat protiv Aleksandra Vučića ima opasne i krajnje destabilizujuće namere sa ciljem omalovažavanja, kako institucije predsednika, koja svoj legitimitet crpi iz direktne i većinske podrške građana na izborima i koja po Ustavu Republike Srbije izražava jedinstvo svih njenih građana, tako i sa ciljem obesmišljavanja sudstva i tužilaštva. Pod izgovorom borbe protiv navodnih kriminalnih struktura u vlasti, optužujući predsednika zemlje bez ikakvih materijalnih i drugih dokaza za teška krivična dela, ove strukture svojim delovanjem utiču na unižavanje ugleda institucije predsednika države i ugleda Republike Srbije u celini“, navodi se u peticiji.
     
    Navodi se da su peticiju potpisali i lider Srpske desnice Miša Vačić, direktor Pošte i nekadašnji ministar Zoran Đorđević,  aktivista iz Crne Gore Vladislav Dajković, kao i Goran Vesić.
     
    Kako prenosi Nova.rs, među potpisnicima ima dosta estradnih umetnika, među kojima su Leontina Vukomanović, Marina Visković, Maja Nikolić, estradni menadžer Saša Mirković.
     

    Institut za političko umrežavanje pokrenuo je peticiju za odbranu ugleda predsednika Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija