Glavna bina Exit festivala
Srbija

Počela podela 3.000 ulaznica za Exit medicinskim radnicima

Izvor: 
021 Pon, 14/06/2021 - 18:33EXIT u saradnji s Ministarstvom zdravlja poklanja medicinskim radnicim 3.000 ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak, 8. jul.

Medicinski radnici se mogu prijaviti na ovom linku, a ulaznice će biti podeljene po redosledu prijavljivanja, dok će prednost imati oni koji imaju legitimaciju "Za naše heroje".

Elektronske ulaznice će potom biti poslate mejlom i biće personalizovane, a na samom ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu uz kartu će biti potrebno pokazati lični dokument i/ili potvrdu o zaposlenju koju izdaje medicinska ustanova.

"Besplatne ulaznice mali su znak pažnje i zahvalnosti prema medicinskim radnicima koji više od godinu dana bezrezervno štite naše živote, radeći u dosad neviđenim okolnostima. Ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, na velikoj proslavi dve decenije EXIT festivala, slavićemo život i vraćanje svemu što nas čini srećnima i želimo da deo proslave budu i medicinski radnici, koji su podneli najveći teret pandemije", navode organizatori EXIT-a.

Proslavu dve decenije EXIT festivala, koji se održava od 8. do 11. jula, otvoriće zvezde elektronske muzike – DJ Snake na Glavnoj bini, Nina Kraviz, Amelie Lens, Dax J b2b Kobosil, Tijana T na Dance Areni, a na No Sleep Novi Sad bini puštaće, između ostalih, Patrice Bäumel i Agents of Time. Njima će se uskoro pridružiti još mnogo novih imena.

 
MarketingNajnovije vesti