Kiša u Pančevu 2018 Ulica Žarka Zrenjanina u 10:05
Srbija

Pojačan saobraćaj u Srbiji pred vikend, oprez i zbog kiše

Izvor: 
RTV/Tanjug Pet, 22/10/2021 - 18:47


Kraj radne nedelje donosi pojačan intenzitet saobraćaja unutar gradova, na auto-putevima, ali i putnim pravcima koji vode ka vikend naseljima, saopšteno je večeras iz AMSS.

Kiša koja povremeno pada, donosi mokre kolovoze, pa zato iz AMS S savetuju vozačima da smanje brzinu kretanja i povećaju odstojanje od vozila ispred njih.

Na autoputu E-75 završeni su radovi na rehabilitaciji petlje Požarevac sa izlivno-ulivnim rampama i delom zaustavne trake. U saobraćaj su uključene rampe Niš - Požarevac i Požarevac - Beograd. Rampe Beograd - Požarevac i Požarevac - Niš ostaju zatvorene za saobraćaj zbog radova na rekonstrukciji mosta u petlji Požarevac.

Radovi na mostu, u smeru Beograd - Niš, izvode se u voznoj i zaustavnoj traci, a saobraćaj se odvija preticajnom trakom. Planirani rok za završetak radova je 15. decembar.

Na deonici Takovo-Pranjani do 1. novembra u toku svetlog dela dana odvijaju se radovi na rehabilitaciji uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Jošanička Banja - Kopaonik do 1. novembra obustavljen je saobraćaja u punoj širini kolovoza zbog rekonstrukcije puta. Alternativni putni pravac za Kopaonik je Biljanovac - Raška - Rudnica - Kopaonik, a iz pravca Kruševca Kruševac - Brus - Brzeće - Kopaonik.

Na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu sutra će se u periodu od 13 do 16 časova snimati filmske scene pa će za saobraćaj biti zatvorena desna traka.

Na deonici Metriš - Koprivničko brdo u toku su radovi na rehabilitaciji puta uz naizmenično propuštanje vozila i to će trajati do 1. novembra.

 
MarketingNajnovije vesti