• Pokret NDMBGD pozvao gradjane naredne subote na protest ‘Protiv državnog kriminala’

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pokret Ne davimo Beograd (NDMBGD) pozvao je gradjane Srbije na protest „Protiv državnog kriminala“ u subotu, 16. oktobra, u 12 časova, ispred Republičkog javnog tužilaštva u Nemanjinoj 22, u Beogradu.

     

    Aktivista iz pokreta Ne davimo Beograd Radomir Lazović ocenio je danas da je Srpska napredna stranka „na čelu organizovanog kriminala“ i da će protest pokazati da je to „neprihvatljivo“.

     

    „Ukoliko kao društvo to dozvolimo, bojim se da ne možemo da očekujemo bilo šta drugo osim da se u sopstvenoj državi osećamo kao robovi kriminalaca na vlasti. Ako ćute tužilaštvo, sudovi, javni servisi i mediji, sve institucije, uostalom, gradjani ne smeju ćutati. Naprednjačka kriminalna hobotnica mora odgovarati za zlodela koja sprovode u kojima strada naše društvo“, rekao je Lazović za list Danas.

    Protest sledeće subote organizuju Pokret Ne davimo Beograd, Zajedno za Srbiju i Aleksandar Jovanović Ćuta.
     

     

     

    Pokret Ne davimo Beograd (NDMBGD) pozvao je gradjane Srbije na protest „Protiv državnog kriminala“ u subotu, 16. oktobra, u 12 časova, ispred Republičkog javnog tužilaštva u Nemanjinoj 22, u Beogradu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]