• Pooštrene mere

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Nošenje maske od sada je obavezno i na otvorenom, saopštila je dr Darija Kisić Tepavčević nakon sednice Kriznog štaba. Kasnije je u izjavu Tanjugu dr Kisić precizirala da je nošenje maski na otvorenom preporuka, a ne obaveza.
    Doneta je odluka i da se lokalnim samoupravama zabrani da dozvoljavaju okupljanja više od 30 osoba.
     
    „Pooštravamo sve dosadašnje mere, u smislu njihovih primena. Na lokalu više neće moći da izdaju dozvole za okupljanja. Maske treba da nosimo svi, stalno i na otvorenom prostoru“, rekla je dr Kisić Tepavčevič.
     
    Odlučeno je i da Beogradska arena od ponedeljka ponovo bude spremna za prijem pacijenata obolelih od kovida-19.
     
    „Želimo preventivno da delujemo, da ne reagujemo tek kad imamo ozbiljno popunjenje kapacitete, premorene ljude, kroz to smo prošli i nemamo razloga da ne učimo i na svojim i tuđim primerima koji nisu dali dobre rezultate. Kad smo se ponašali odgovorno, imali smo rezultat, zato molim za jedinstvo i solidarnost“, rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar pre početka sednice Kriznog štaba.

    Nošenje maske od sada je obavezno i na otvorenom, saopštila je dr Darija Kisić Tepavčević nakon sednice Kriznog štaba.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Manje oblaka uz više temperature – do 17 stepeni

    Oblaci se razilaze i tokom dana se očekuje više sunca. Na jugu i jugoistoku zemlje je moguća slaba kiša, a na planinama ponovo sneg. U ostalim krajevima sunčano, uz malo oblaka. Jutarnja […]