• Povoljnije vremenske prilike, radovi na više deonica

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Vozače ovog prvog radnog dana u poslednjoj nedelji oktobra očekuju nešto povoljnije vremenske prilike i sa uglavnom suvim kolovozima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

    Pojačan intenzitet saobraćaja treba očekivati na prilaznim putevima većih gradova, kao i na gradskim saobraćajnicama.

    Magla i sumaglica smanjuju vidljivost na deonicama koje prolaze kroz stenske useke i klisure kao i na mostovima, pa se vozačima savetuje veću opreznost za volanom.

    Radovi na putevima, mogućnost pojave magle

    Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja, kao i da postoji mogućnost pojave magle na putevima.

    Na auto-putu E-75, na petlji „Mali Požarevac“ obavljaju se radovi na rehabilitaciji kolovoza, u smeru Niš-Beograd.

    Danas i sutra od 19 do 6 časova za saobraćaj će biti zatvoren krak petlje – isključenje sa auto-puta, u smeru Niš-Mali Požarevac, a alternativni put je petlja „Vrčin“.

    Danas i sutra od 7 do 18 časova na kraku petlje, na uključenju na auto-put u smeru Mali Požarevac-Beograd, u zoni radova, saobraćaj će se odvijati na suženom delu kolovoza.

    Alternativa je državni put II A reda broj 149, Mladenovac – Sopot – Avala.

    Na auto-putu E-80, zbog pojave magle smanjena je vidljivost na 100 metara u zoni tunela Progon i Pržojna Padina.

    Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

    Na auto-putu E-75, na petlji „Aleksinac“ do 30. oktobra se obavljaju radovi na rekonstrukciji kolovoza.

    U toku izvođenja radova petlja „Aleksinac“ je zatvorena za saobraćaj – uključenje i isključenje sa auto-puta. Alternativni putni pravac je petlja „Aleksinački rudnici“.

    U ulici Carice Jelene u Batajnici, do 31. oktobra traju radovi na redovnom održavanju putnog prelaza, na državnom putu II B reda broj 319. U toku izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

    Na putu Kula (Bačka Topola) – Vrbas (Savino Selo), do 21. novembra traju radovi na pojačanom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

    Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

    Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, na Kelebiji kamioni čekaju oko sat vremena, a na Batrovcima oko dva sata.

    Vozače ovog prvog radnog dana u poslednjoj nedelji oktobra očekuju nešto povoljnije vremenske prilike i sa uglavnom suvim kolovozima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija