• PREMIJERKA: U Srbiji do kraja godine više plate nego u Bugarskoj, do 2025. prosečna 900 EUR

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Srbiji će, do kraja godine, biti više plate nego u Bugarskoj koja je članica Evropske unije, najavila je sinoć premijerka Ana Brnabić.

    „Sve ide svojim putem. Očekujem da do 2025. godine imamo prosečnu platu od 900 evra“, rekla je Brnabić u emisji ‘Hit tvit“‘ na TV Pink.

    Govoreći o neslaganjima u Kriznom štabu za borbu protiv koronavirsa, Brnabić je ocenila da je to sasvim normalno i da mora da se balansira.

    „Kao što običan građanin imam sve manje tolerancije, tako je i u Kriznom štabu. Mislim da dobro balansiramo. Zamolila sam članove Kriznog štaba da više pričamo o vakcinaciji. Vakcina je primarna u borbi protiv korone. Umesto da pozivamo na zatvaranje, da toliko vremena posvetimo pozivanju na vakcinaciju. Vakcina ima“, rekla je Brnabić.

    Podsetimo, kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio početkom ove godine, prosečna plata u Srbiji je 60.300 dinara, a on smatra da sa dve takve plate može da se živi pristojno.

     

     

    U Srbiji će, do kraja godine, biti više plate nego u Bugarskoj koja je članica Evropske unije, najavila je sinoć premijerka Ana Brnabić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]