Srbija

Promena saobraćaja u Beogradu biće trajna - Nova zabrana skretanja ka Pančevačkom mostu

Izvor: 
Srbija danas/Telegraf Pon, 30/11/2020 - 13:09

Preporuka vozačima je da usled uspostavljenog novog režima saobraćaja, koriste kružni tok Bogoslovija za uključenje na Pančevački most ili uključenje preko petlje iz Bulevara despota Stefana.

Vozači koji iz Ulice Dragoslava Srejovića pokušaju da se uključe levo ka Pančevačkom mostu od juče nailaze na znak za zabranu i to je novi trajni režim saobraćaja u toj zoni.

Za put ka mostu iz ovog smera vozači će morati da nastave pravo, zatim da prođu kroz kružni tok pored Bogoslovije i vrate se na put ka mostu.

Time se izbegava nezgodno levo skretanje pa će se ubrzati protok na raskrsnici.

- Novim režimom saobraćaja biće zabranjeno levo skretanje na Pančevački most na prilazu raskrsnici iz Ulice Dragoslava Srejovića. Iz ovog razloga doći će i do korekcije rada svetlosne signalizacije na pomenutoj raskrsnici i preraspodele zelenog vremena u korist saobraćajnih tokova koji dolaze sa Pančevačkog mosta. Na ovaj način očekuje se poboljšanje protočnosti saobraćaja i smanjenje saobraćajnih gužvi za vozila koja dolaze sa Pančevačkog mosta - saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj.

Predložene su druge mogućnosti za uključenje.

- Preporuka vozačima je da usled uspostavljenog novog režima saobraćaja koriste kružni tok Bogoslovija za uključenje na Pančevački most ili uključenje preko petlje iz Bulevara despota Stefan - navode u Sekretarijatu.  
MarketingNajnovije vesti