• Propali pregovori frilensera i Vlade, protest 24. aprila

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pregovori frilensera i predstavnika Vlade Srbije ponovo su danas prošli bez uspeha, javlja reporter Nova.rs.

    Miran Pogačar, predstavnik radnika na internetu, rekao je kratko za Nova.rs nakon sastanka koji je trajao više od sat i po vremena da su spremni na na nove proteste.

    “Tražili su bes – imaće bes”, rekao je Pogačar.

    “Vlada je izložila predlog koji smo čuli prethodnih dana, a predlog nisu hteli da menjaju ni u jednom koraku. Ništa se nije promenilo. S tim u vezi, znam da svako ko ovo gleda pita te ljude  – da li ste normalni da insisitirate na plaćanju nečega za šta ništa nećemo dobiti, osim duga i dužničkog ropstva”, rekao je on.

    “Imam da poručim: “Tražili su bes – dobiće bes”. Zajedno pozivamo ljude da izađu na ulicu 24. aprila. Ako nekim slučajem vlada preduzme korake da ovu pljačku sprovede ranije, ranije čemo i izaći na ulicu. A 10. aprila ćemo pružiti podršku na ekološkom protestu. Biće nas više hiljada, ako ne i desetine hiljada”, rekao je Pogačar.

     

     

    Pregovori frilensera i predstavnika Vlade Srbije ponovo su danas prošli bez uspeha, javlja reporter Nova.rs.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]