Magarac Foto: PUF
Srbija

PUF poručio opoziciji: Ujedinite se ili kandidujemo magarca za predsednika

Izvor: 
N1 Pon, 24/01/2022 - 19:20


Pokret ujedinjenih fantoma (PUF) poručio je opozicionim strankama u Srbiji da se ujedine do izbora ili će PUF u protivnom kandidovati za predsednika magarca Mileta iz spota “Od dakle si tele“.

 

PUF je u saopštenju ocenio da poslednja dešavanja oko predstojećih izbora ne deluju ohrabrujuće iz ugla običnog čoveka kojeg je, kako se navodi, ova vlast svojim desetogodišnjim vladanjem obeshrabrila da bilo šta može da se promeni u Srbiji.

„Na ovim izborima postoji samo jedan cilj, a to je da se svrgne desetogodišnja vladavina ove štetočinske vlasti na čijem je čelu Aleksandar Vučić. Sve mora da se žrtvuje i ostavi po strani radi ostvarivanja tog cilja i vraćanja države u ruke običnog čoveka“, poručuje PUF.

PUF poručuje i da je spreman da sve svoje resurse podredi tom cilju i da radi na kampanji podizanja izlaznosti, čuvanju biračkih kutija i ohrabrenju ljudi da su promene moguće.

PUF na kraju upozorava i da bi se mnogi iznenadili kakav bi rezultat ostvario magarac Mile na izborima, i da njihovo saopštenje nije šala, već ozbiljno obećanje.

"Nemojte da nam trenirate živce", poručuje PUF opozicionim strankama u Srbiji.

 
MarketingNajnovije vesti