Avalski toranj Foto: wikipedia (Miomir Magdevski)
Srbija

Raspisan konkurs za grafičko rešenje Avalskog tornja

Izvor: 
FoNet Pet, 21/02/2020 - 11:53

Javno preduzeće Emisiona tehnika i veze (ETV) raspisalo je konkurs za kreiranje originalnog grafičkog rešenja za plakat na temu 10. godišnjice novog Avalskog tornja, saopšteno je iz tog preduzeća.

Avalski toranj u aprilu 2020. proslavlja 10. godišnjicu obnove posle rušenja u bombardovanju 1999. godine, a tim povodom predueće ETV nagradiće kreativnost đaka četvrtog razreda osnovne škole, koji imaju 10 godina baš koliko i Avalski toranj, kao i učenike i studente koji se bave grafičkim dizajnom.

Za tri najbolja rada biće dodeljene nagrade koje će pomoći autoru rada u daljem usavršavanju u oblasti grafičkog dizajna, u protivvrednosti od 500, 300 i 200 eura, za osvojeno prvo, drugo i treće mesto.

Zadatak konkursa za učenike četvrtog razreda je da od različitih materijala svaka odeljenska zajednica napravi jednu maketu tornja, i da fotografiju svog rada pošalju u elektronskoj formi.

Za tri najbolja rada odeljenskih zajednica biće dodeljene nagrade koje su najpotrebnije za rad i učenje u školi, u protivvrednosti od 500, 300 i 200 eura, za osvojeno prvo, drugo i treće mesto. Konkurs je otvoren do 15. marta 2020. godine, a radovi se šalju na adresu: [email protected].

 MarketingNajnovije vesti