Srbija

SINDIKAT SLOGA: Drskost, beščašće, cinizam i ponižavanje sopstvenog naroda sa pozicije političke moći

Izvor: 
013info Pon, 23/05/2022 - 15:38Izjava premijerke u tehničkom mandatu Ane Brnabić da Srbija može da pobedi krizu samo ako građani pokažu odgovornost, tako što će gasiti sijalice za sobom, uz opasku da nemaju osećaj koliko je struja u Srbiji jeftina i kao primer navela da je svojevremeno “odvrtala sijalicu na lusteru kako bi uštedela struju” - predstavlja vrhunac drskosti, besčašća, cinizma i ponižavanja sopstvenog naroda sa pozicije političke moći, saopšteno je iz Sindikata Sloga.

 

Oni navode da, ako neko treba da snosi odgovornost, onda je to upravo Ana Brnabić koja od juna 2017. godine pokazuje punu nekompetentnost i nestručnost na mestu predsednice Vlade.

 

- Da je bila kompetentna i da je radila svoj posao umesto što je bila isključivo partijski servilna, verujemo da bi na vreme shvatila da Elektroprivreda Srbije (EPS) nije “Pečenjera kraj druma” i verovatno ne bi bilo ni havarije u Obrenovcu zbog loženja blata umesto uglja i niza drugih afera koje su potresale energetski sektor. I nema potreba da Brnabić podseća građane na gašenje sijalica prilikom izlaska iz prostorija. U Srbiji se sijalice svakog dana gase i to na duže vreme, kaže se u saopštenju sindikata.

 

 

Iz sindikata poručuju da svake godine zbog partokratije, korupcije i siromaštva državu napusti skoro 100 000 ljudi u nadi za boljim životom, uz poznatu izreku “Ko izađe iz Srbije poslednji, nek ugasi svetlo za sobom!”,

 

 
MarketingNajnovije vesti