Mirović i Pešić
Srbija

Sportske legende u Pokrajinskoj vladi

Izvor: 
013info Čet, 23/06/2022 - 13:56Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas, uoči predstavljanja, sportske legende i autore knjige „Menadžment sportskih događaja“ Slobodana Simovića, Munira Talovića i Rodoljuba Petkovića kao i Svetislava Pešića, Abasa Arslanagića i Dragana Tarlaća.

 

„Zadovoljstvo je biti domaćin velikanima srpskog i svetskog sporta i idolima generacija. Knjiga „Menadžment sportskih događaja“ koja će danas biti predstavljena javnosti jeste dragocen rad za organizaciju velikih takmičenja u budućnosti“, izjavio je Mirović.

 

Predsednik je podsetio na to da je širom Vojvodine u toku rekonstrukcija sportske infrastrukture – hale „Mostonga“ u Somboru, hale u Novom Kneževcu, Sportskog centra „Vujadin Boškov“ u Novom Sadu, stadiona u Zrenjaninu i drugo.

 

„Radimo na stvaranju boljih uslova, najviše u infrastrukturi, da bismo u kontinuitetu imali sportske asove poput poput Ivane Španović, Nikole Jokića, Dušana Tadića, Aleksandra Kolarova i braće Milinković Savić i drugih“, dodao je Mirović.

 

Autori knjige su ocenili da je ona dug asovima i podstrek mladim generacijama s obzirom na potencijale koje imamo, istakavši da je upravo u Vojvodini ponikla ideja o njenom stvaranju.

 

Prijem
Foto: Vlada Vojvodine
mirovic_prijem_za_sportsku_delegaciju_22.jpg

 

Promociju knjige podržala je Pokrajinska vlada.

 

Prijemu je prisustvovao i pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost Zoran Milošević.

 

 
MarketingNajnovije vesti