Stranka slobode i pravde
Srbija

SSP: Nema trgovine slobodnim izborima

Izvor: 
agencije Uto, 04/05/2021 - 10:12

„Dobro je što je Aleksandar Vučić svestan da nema šanse na izborima u Beogradu pa je to čak i javno rekao. Ali, ni njegova eventualna spremnost da preda vlast u glavnom gradu, ni medijska spinovanja, ni trikovi sa lažnom opozicijom ne mogu sprečiti da građani Srbije dobiju prave, slobodne izbore na svim nivoima", saopštila je Stranka slobode i pravde.

U saopštenju se navodi da Stranci slobode i pravde (SSP) nije cilj da dobije delić neke vlasti, niti bilo kakve sitne priveligije, nego da državu, kako kažu, vrate građanima i izgrade pristojnu budućnost za sve.

„Zato je naša poruka i režimu i evroposrednicima jasna. Nema i neće biti trgovine i pogađanja sa režimom oko prava građana da slobodno izaberu vlast na svim nivoima, uz istinito informisanje, bez pritisaka, ucenjivanja birača i izbornih zloupotreba“, navodi SSP i dodaje:

„Stranka slobode i pravde (SSP) učiniće sve da do promena dođe mirnim putem, na izborima, ali nema i neće biti bilo kakve trgovine i toga i Aleksandar Vučić i međunarodni posrednici moraju biti svesni“.


MarketingNajnovije vesti