• Stefanović poziva mlade da konkurišu za vojne pilote

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Ćupriji je organizovan aero miting na kome su prvi put, učestvovali i predstavnci Vojske Srbije, saopštillo je ministarstvo odbrane.

     

    Prisustvovao je i ministar odbrane Nebojša Stefanović koji je naglasio značaj takvih manifestacija za popularizaciju poziva pilota.

    Pozvao je mlade da se prijave na vojne konkurse i postanu deo Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane.

    – Jedinice našeg Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane danas su u našem regionu među najopremljenijima i ovde možete da vidite i naš najnoviji helikopter H-145M. I to je samo jedan od simbola onoga što Srbija danas radi. Srbija danas ima snage da svojoj vojsci obezbedi novu opremu, novu tehniku, ali ono što je ključna stvar su ljudi. I drago mi je da i kroz ovakve manifestacije možemo da popularizujemo vojni poziv, pre svega poziv vojnih pilota. Za nas je to najznačajnija stvar i koristim i ovu priliku danas da pozovem sve mlade ljude da se prijave na neki od naših konkursa za slušaoce Kursa za rezervne oficire roda avijacije, ali i kurseve za podoficire Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane. Imaće priliku da uče od najboljih, da rade sa najboljom opremom i tehnikom i imaće što je najvažnije priliku da služe svojoj Srbiji – rekao je ministar Stefanović.
     

    Aero klub Ćuprija je bio organizator manfestacije na kojoj su učestvovali brojni pilota ultralakih letelica.

     

     
     

    U Ćupriji je organizovan aero miting na kome su prvi put, učestvovali i predstavnci Vojske Srbije, saopštillo je ministarstvo odbrane.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]