voz Foto: Srbijavoz
Srbija

Stigli novi „Soko“ vozovi: Dodatni polasci zbog ogromnog interesovanja

Izvor: 
Nova.rs/FoNet Pon, 04/04/2022 - 13:57Od danas do 30. aprila na brzoj pruzi između Beograda i Novog Sada uvode se svakodnevno u saobraćaj još dva para Inter siti vozova „Soko“, koji između ta dva grada po redu vožnje putuju 36 minuta, saopštile su danas Železnice Srbije.

Iz železničke stanice Beograd Centar „Soko“ će svakodnevno za Novi Sad polaziti u 9:35 i u 12:55, dok je polazak u suprotnom smeru u 10:56 i u 15:00.

Taj voz će od danas stajati samo u železničkoj stanici Novi Beograd, gde do sada nije mogao zbog radova.

Od danas do kraja meseca će brzom prugom između Beograda i Novog Sada svakodnevno saobraćati 40 vozova, po 20 u svakom smeru.

Od tog broja, po 18 polazaka (po devet u svakom smeru) su Inter siti vozovi koji između Beograda i Novog Sada putuju 36 minuta i staju samo u železničkoj stanici Novi Beograd.

Još po devet polazaka iz Beograda Centra i iz Novog Sada su Regio vozovi čije vreme putovanja je 55-57 minuta i koji staju u stanicama: Novi Beograd, Tošin bunar, Zemun, Zemun polje, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Petrovaradin.

Brzom prugom svakodnevno saobraćaju i četiri Regio ekspres voza, po dva iz Beograd Centra i Novog Sada, koji putuju po redu vožnje 47-48 minuta.

 
MarketingNajnovije vesti