Srbija

Telenor menja ime

Izvor: 
B92 Čet, 27/01/2022 - 11:00


Telenor Srbija najavio je danas da će od marta nastaviti da posluje pod imenom Jetel (Yettel) i da će se promena brenda odvijati u tri zemlje u kojima PPF grupa koristi brend Telenor - Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj, kao i da će novi brend biti zvanično predstavljen 1. marta.

Izvršni direktor sektora Tehnologija, mediji, telekomunikacije za region centralne i istočne Evrope PPF Telekom grupe Marek Slačik izjavio je da za tu kompaniju - vlasnika Telenora/Jetela počinje novo poglavlje u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj, saopštio je PPF.

"Imamo čvrstu i jaku osnovu koju smo stvorili pod Telenor brendom na kojoj ćemo dalje da gradimo odnos sa korisnicima, i stvaramo dodatnu vrednost pod novim, Jetel brendom", rekao je Slačik.

U saopštenju su naveli da je brend Jetel (Yettel) kreiran sa ciljem da doprinese kvalitetu života korisnika, uz razumevanje sve veće uloge koju tehnologije igraju u svakodnevnom životu ljudi.

"Jetel je novo ime, nova reč. Tokom 2022. godine lansiraćemo nove proizvode i usluge, dok nam strateški fokus ostaje nepromenjen: želimo da dalje razvijamo poslovanje i srpsko tržište, doprinosimo privredi i zajednici i ponudimo kvalitetne usluge kroz najsavremeniju mrežu i infrastrukturu", rekao je generalni direktor kompanije u Srbiji Majk Mišel.

Iz te kompanije naglašavaju da period tranzicije počinje danas, a da se završava do kraja marta i da ne zahteva nikakvu aktivnost korisnika.
MarketingNajnovije vesti