Ana Brnabić
Srbija

Traje sastanak Brnabić sa poljoprivrednicima: "Ne izlazi se iz zgrade bez dogovora"

Izvor: 
B92 Pon, 15/08/2022 - 12:00Sastanak premijerke Ane Brnabić sa poljoprivrednicima počeo je danas oko 10 časova u Vladi Srbije.

 

Sastanku prisustvuju i proizvođači ulja, predstavnici trgovinskih lanaca, predstavnici Privredne komore Srbije i Ministarstva poljoprivrede i Ministartsva finansija.

 

Razgovori i dalje traju, a premijerka je poručila da se iz zgrade vlade neće izaći dok se ne postigne neki dogovor, potvrđeno je Tanjugu u Vladi Srbije.

 

Rečeno je da je premijerka u razgovoru sa učesnicima sastanka skrenula pažnju da je pred Srbijom veoma teška nedelja i da nam je potrebno jedinstvo.

"Pored toga što želim da se dogovorim sa vama i da sve strane budu zadovoljne, moram da dam sve od sebe da obezbedim unutrašnji mir i stabilnost. Predsednik Aleksandar Vučić krajem nedelje putuje u Brisel da se bori za mir. Potrebno nam je nacionalne jedinstvo, sada više nego ikada i ne treba da se medjusobno svadjamo", poručila je Brnabićeva, rečeno je Tanjugu.

Kako je ranije najavljeno, Vlada Srbije očekuje da će rezultat ovog razgovora biti rešenje aktuelne situacije, koje će biti prihvatljivo kako za poljoprivrednike, tako i za državu i trgovinski sektor vodeći računa o interesima građana.

 

 
MarketingNajnovije vesti