• Tuga sprskog fudbala – Čačani predali meč u šestom minutu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Fudbalski klub Borac, koji je FSS nedavno žestoko kaznio zbog navodnog nameštanja utakmice sa Železničarom iz Pančeva, iz revolta je izveo sedmoricu igrača na meč sa Radničkim iz Kragujevca u okviru redovnog kola Prve lige Srbije.

    Ovaj meč je počeo u 16:00 sati, tačnije sa zakašnjenjem od pet minuta, a posle dvadesetak minuta je i prekinut.

    Kao što je poznato, prema pravilima fudbala utakmica se može odigrati ukoliko jedna od ekipa ima najmanje sedmoricu igrača na terenu, a to je upravo i bio cilj Čačana – da obesmisle utakmicu, takmičenje i organizaciju, a ujedno izbegnu novu drakonsku kaznu disciplinaca FSS.

    Ovako nešto je i najavljivao sportski direktor i trener ekipe Vladimir Stanisavljević. Kao što su i najaviti, tako su i uradili.

    – Svi će videti kakvu ćemo mi lakrdiju sada da napravimo kada ekipe najvećih svetskih medija budu prenosili ono što ćemo mi uraditi na gostovanju u Kragujevcu ili na nekim narednim utakmicama. Neka nas kazne sa oduzimanjem još bodova, neka nas vode u zatvor, ja sam spreman. Mi putujemo u Kragujevac, ali ćemo na terenu svima poslati jasnu poruku – najavio je na jučerašnjoj konferenciji za štampu sportski direktor i trener Čačana.

    Čačani su u autobusu nosili majice na kojima je pisalo 1×2, jasno aludirajući na kladioničarske igre. Na teren su izašli sa sedam fudbalera, a to je minimum kako bi utakmica mogla da se odigra.

    To je bila samo uvertira jer su na teren izašli u tim majicama i klečeći istakli poruku

    Već tokom prvog poluvremena je meč prekinut, a Čačani su se uputili u svlačionicu.

    Ostaje da se vidi kako će FSS reagovati na ovakav potez.

    Nove neverovatne scene dolaze nam iz Prve lige Srbije, drugog ranga srpskog fudbala

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Kako u Srbiji žive danas osobe zaražene virusom HIV

    Broj partnera, zagrljaj, boravak u istoj prostoriji, samo ljudi koji koriste drogu intravenskim putem, samo muškarci koji imaju odnose sa muškarcima, „neće meni da se desi“ i druge, predrasude […]

    Proleće počinje u sredu ujutru

    Proleće će ove godine početi u sredu 20. marta u 04.06 časova, dok u isto vreme za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje jesen, saopštilo je Astronomsko društvo ''Ruđer […]