• Tužilaštvo pokrenulo predistražni postupak u vezi sa navodima o prisluškivanju Vučića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je predistražni postupak u vezi sa navodima o neovlašćenom prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića 15. decembra 2020. godine, davanjem zahteva MUP-u za prikupljanje potrebnih obavešćenja, a kako su naveli, taj zahtev je dopunjen 14. januara ove godine, objavio je N1.

    Tužilaštvo dodaje da je cilj predistražnog postupka da se provere sve informacije i obaveštenja koja su neophodna za rasvetljavanje svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem, a u pravcu otkrivanja učinilaca i krivičnih dela iz nadležnosti Tužilaštva za organizovani kriminal.

    „Predistražni postupak je u toku i u interesu njegovog nesmetanog vođenja Tužilaštvo za organizovani kriminal detalje ovog postupka neće iznositi u javnost. O rezultatima predistražnog postupka po njegovom okončanju, Tužilaštvo za organizovani kriminal, će obavestiti javnost“, navodi se u saopštenju Tužilaštva.

     

    Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je predistražni postupak u vezi sa navodima o neovlašćenom prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića 15. decembra 2020. godine, davanjem zahteva MUP-u za prikupljanje potrebnih obavešćenja, a kako su naveli, taj zahtev je dopunjen 14. januara ove godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]