Igor Jurić, Fondacija Tijana Jurić Foto: Fondacija Tijana Jurić
Srbija

Tužilaštvo traži dokaze Igoru Juriću o političaru pedofilu, Jurić potvrdio da je pozvan u Tužilaštvo

Izvor: 
Blic Uto, 02/06/2020 - 15:20Više javno tužilaštvo u Beogradu je formiralo predmet i pozvalo Igora Jurića da povodom navoda koje je izneo u medijima iznese bliže podatke.

Tužilaštvo je tražilo podatke koji su neophodni za dalje postupanje nadležnog javnog tužilaštva, prenose mediji.

Igor Jurić, prvi čovek Fondacije "Tijana Jurić" oglasio se nakon što je objavljena vest da je pozvan u Više javno tužilaštvo u Beogradu da iznese svoja saznanja o političaru pedofilu o kom se tri meseca govori u medijima.

- Da, tačno je da sam pozvan u Više tužilaštvo. Nije mi jasno zašto je sve došlo do medija pre nego što se sve i desilo - rekao je kratko Jurić za "Blic".

Kako je saopšteno, Jurić je pozvan da u Višem javnom tužilaštvu da bliže podatke povodom navoda koje je izneo u medijima o političaru pedofilu.

Podsetimo, tri meseca je prošlo od kako je Igor Jurić prvi put izašao u javnost saopštivši da poseduje informacije o moćnicima koji su pedofili, a gostujući u Jutarnjem programu na TV Prva precizirao je da se među onima koji seksualno zloupotrebljavaju decu nalazi i jedan političar.

- Među njima je poznati političar, koji je poznat na nacionalnom nivou. On će učestvovati u kampanji u predstojećim izborima i građanima svog grada obećavati bolji život. Da imam dokaze, krunske dokaze, ja bih dao. Određene dokaze imam, nemam svedočenja. Imam fotografije sa kamera, i to je nešto što mi nije dovoljno da bih čoveka mogao osuditi - rekao je tada Jurić.
MarketingNajnovije vesti