• U Beogradu se zbog radova menjaju trase više linija javnog prevoza

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji autobuske okretnice „Vidikovac“, sutra od 8 časova do 4. septembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

     

    Vozila sa linije 23 i Ada 1 saobraćaće do terminusa „Petlovo brdo” ulicama Patrijarha Joanikija, Jedanaeste krajiške divizije, Oplenačkom i Milorada Draškovića.

    Autobusi sa linije 53 saobraćaće ulicama Patrijarha Joanikija, Jedanaeste krajiške divizije, Ibarskom magistralom (smer prema Lazarevcu) do kružnog toka kod TC „Metro” gde će vršiti promenu smera kretanja.

    Vozila sa linije 89 kretaće se do terminusa „Cerak vinogradi” ulicama Knez Višeslava, Pilota Mihaila Petrovića i Cerski venac, prenosi Beoinfo.

    Autobusi sa linije 504 prolaziće ulicama Vidikovački venac, zatim pravo pored vrtića „Duško Radović” i škole „Branko Ćopić” i naposletku Ulicom cerski venac do terminusa „Cerak vinogradi”.

    Vozila sa linije 521 kretaće se ulicama Patrijarha Joanikija, Vidikovački venac, zatim pored vrtića „Duško Radović” i škole „Branko Ćopić”, te Ulicom cerski venac do terminusa „Cerak vinogradi”. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti privremena stajališta.

    Za linije 504 i 521 privremeno stajalište će biti „Vidikovački venac 1”, u smeru ka terminusu „Cerak vinogradi”, u Ulici vidikovački venac, oko 30 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom patrijarha Joanikija. Za liniju 23 i Ada 1 koristiće se sva postojeća stajališta za vozila sa linije 59, a za liniju 53 stajalište „Labudovo brdo” (oba smera), koje koriste vozila sa linije 534.

    Za liniju 89 privremeno stajalište će biti stajalište „Pilota Mihaila Petrovića”, koje koriste vozila sa linije 534 u smeru ka Ceraku, kao i svoje redovno u smeru ka Novom Beogradu, dok će za liniju 521 stajalište biti „Vidikovački venac” (smer ka Vidikovcu) i „Labudovo brdo” (oba smera), koja koriste vozila sa linije 534.

     

    Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji autobuske okretnice „Vidikovac“, sutra od 8 časova do 4. septembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Kako u Srbiji žive danas osobe zaražene virusom HIV

    Broj partnera, zagrljaj, boravak u istoj prostoriji, samo ljudi koji koriste drogu intravenskim putem, samo muškarci koji imaju odnose sa muškarcima, „neće meni da se desi“ i druge, predrasude […]

    Proleće počinje u sredu ujutru

    Proleće će ove godine početi u sredu 20. marta u 04.06 časova, dok u isto vreme za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje jesen, saopštilo je Astronomsko društvo ''Ruđer […]