• U Srbiji za jedan dan četvoro lekara preminulo od posledica kovida

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Četvoro lekara preminulo je juče od posledica kovida-19, potvrdila je za Nova.rs Gorica Đokić iz Sindikata lekara i farmaceuta Srbije.

    Kako pokazuju podaci ovog sindikata, juče su preminuli dr Raško Šaponjić, specijalista opšte medicine iz Arilja, dr Borislav Miketić, specijalista anestiziologije i reanimacije iz Beograda, dr Irena Milić, psihijatar iz Niša i dr Renata Saić Eminović, specijalista anesteziologije.
     
    Gorica Đokić objašnjava da svi ovi lekari bili aktivni u našem zdravstvenom sistemu.
     
    Doktor Miketić je skoro, pre koji mesec, otišao u penziju, ali je nastavio aktivno da radi u Specijalnoj ginekološkoj bolnici Beograd„, navodi ona za Nova.rs.
     
    U Srbiji su do sada od posledica kovida-19, prema podacima Sindikata lekara i farmaceuta, umrla 93 lekara.
     
    Sindikat lekara i farmaceuta jedini kontinuirano objavljuje imena preminulih kolega.
     
    Svakodnevno nas obaveštavaju porodica i prijatelji umrlih kolega i mi o tome isti dan obaveštavamo javnost. Ukoliko za neki smrtni slučaj saznamo naknadno, uvek to naznačimo u svojim objavama„, navodi Đokić.
     

    Četvoro lekara preminulo je juče od posledica kovida-19, potvrdila je za Nova.rs Gorica Đokić iz Sindikata lekara i farmaceuta Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Isplata stipendija i kredita za učenike i studente

    Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije obaveštava učenike i studente korisnike stipendija za izuzetno nadarene učenike da isplata pete i šeste mesečne rate ovih stipendija za školsku […]

    Leto do ponedeljka, temperature i do 30 stepeni

    U Srbiji će temperatura do ponedeljka imati letnje vrednosti, do 30 stepeni. Danas će biti pretežno sunčano, a krajem dana moguća je prolazna, umerena oblačnost. Najviša temperatura daleko od […]