Foto: pexels
Srbija

Uhapšen jer je fotografisao žene na Štrandu

Izvor: 
021.rs Uto, 28/07/2020 - 14:47Sedamdesetogodišnji Novosađanin uhapšen je u ponedeljak jer je na Štrandu bez dozvole fotografisao mlađe žene, saznaje 021.rs.

Prema našim nezvaničnim informacijama, posetioci plaže su prijavili ovog muškarca obezbeđenju Štranda jer im je bilo sumnjivo što fotografiše uglavnom mlađe ženske osobe, nakon čega je zadržan do dolaska policije.

Nakon što je pregledom fotoaparata ustanovljeno da na njemu ima veći broj fotografija mlađih žena, od kojih su neke bile majke sa decom, aparat je zaplenjen i o svemu je obavešten tužilac.

Protiv ovog muškarca je, prema saznanjima 021.rs, pokrenuta krivična prijava zbog neovlašćenog fotografisanja.

Prema navodima na društvenim mrežama, jedan posetilac Štranda je primetio ovog starijeg Novosađanina kako u potaji fotografiše žene, uhvatio ga je i predao obezbeđenju kupališta, a da je u fotoaparatu bilo više od 300 fotografija koje su napravljene samo tog dana. Radi se, navodno, o osobi koja je redovni posetilac plaže, koja ima kabinu na Štrandu i koja je i ranije viđana kako šeta plažom s profesionalnim fotoaparatom u rukama. MarketingNajnovije vesti