Foto: pixabay
Srbija

Uhapšen otac zbog sumnje da je zaključao devojčicu u automobilu dok je gledao utakmicu u kladionici

Izvor: 
RTS Pet, 23/10/2020 - 13:55Policija u Novom Sadu uhapsila je oca dvogodišnje devojčice, koju je prethodno pronašla zaključanu u parkiranom automobilu. Sumnja se da je dete provelo u automobilu gotovo tri sata, dok je osumnjičeni gledao utakmicu u kladionici.

Uhapšen je S. M. (1975) iz Vranja, sa boravištem u Novom Sadu, zbog sumnje na zapuštanje i zlostavljanje maloletnika, saopštio je MUP. Policija je, u saradnji sa građanima, sinoć oko 22 sata, pronašla njegovu dvogodišnju ćerku, zaključanu u parkiranom automobilu.

Sumnja se da je dete provelo u automobilu gotovo tri sata, dok je S. M. gledao utakmicu u kladionici, na drugom kraju ulice.

U saradnji sa Centrom za socijalni rad, devojčica je vraćena majci, a S. M, za kojim je, inače, bila raspisana sudska poternica, zadržan je do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Takođe, u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, policija je osumnjičenom izrekla obe hitne mere, privremeno udaljenje iz stana i zabranu kontaktiranja i prilaženja detetu.
MarketingNajnovije vesti