• Uhapšen zbog 65,7 kilograma marihuane i pištolja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju zaplenili su 65,7 kilograma marihuane i uhapsili M. B. (1964) iz Kuršumlije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštava MUP.

    Policija je u mestu Rudare prilikom kontrole teretnog vozila kojim je upravljao osumnjičeni u tovarnom delu kamiona pronašla pet putnih torbi sa 114 paketa marihuane. 

    Takođe, policija je kod osumnjičenog pronašla i pištolj, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 

    Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju zaplenili su 65,7 kilograma marihuane i uhapsili M. B. (1964) iz Kuršumlije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštava MUP.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Srbija se posle filmova i gejminga okreće i muzici

    Srbija će se, posle razvijanja kinematografije i gejming industrije, okrenuti i ka muzici, koja možda ne generiše toliko prihoda, ali se ocenjuje da ima veliki potencijal. Iz godine u godinu […]

    Batut: Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol

    Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“. Od početka godine, redovno je u saopštenjima Hitne pomoći da je zbrinuto […]