• Uhapšena blagajnica zbog sumnje da je proneverila skoro milion dinara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu uhapsili su J. Z. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti. 

    Kako se sumnja, ona je u periodu od 2018. do 2019. godine, radeći kao blagajnik u jednom salonu nameštaja u Kraljevu, prisvojila novac od kupaca koji su robu plaćali gotovim novcem. 

    Evidentirajući u računarskom programu tog salona da su kupovine izvršene fiktivnim čekovima ona je, kako se sumnja, nezakonito prisvojila 963.790 dinara, saopštava MUP.

    Osumnjičena je, uz krivičnu prijavu, privedena nadležnom tužilaštvu.

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu uhapsili su J. Z. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Poskupeli i benzin i dizel

    U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 203 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 190 dinara po litru, navodi […]