• Uhapšeni zbog više od četiri kilograma spida i tri pištolja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su više od četiri kilograma spida, tri pištolja i manju količinu municije. 

    Uhapšeni su N. S. (1979), S. S. (1994), I. P. (1978) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 

    Policija je, noćas kod mesta Markovac, zaustavila automobil u kojem su se nalazili osumnjičeni i u prtljažniku pronašla 4,5 kilograma spida i pištolj sa prigušivačem. 

    Takođe,policija je pretresom stana i drugih prostorija u Beogradu koje koristi N. S. pronašla i dva pištolja marke „CZ M57“, jedan gasni pištolj, kao i 21 komad municije. 

    Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, saopštava MUP.

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su više od četiri kilograma spida, tri pištolja i manju količinu municije. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Isplata stipendija i kredita za učenike i studente

    Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije obaveštava učenike i studente korisnike stipendija za izuzetno nadarene učenike da isplata pete i šeste mesečne rate ovih stipendija za školsku […]

    Leto do ponedeljka, temperature i do 30 stepeni

    U Srbiji će temperatura do ponedeljka imati letnje vrednosti, do 30 stepeni. Danas će biti pretežno sunčano, a krajem dana moguća je prolazna, umerena oblačnost. Najviša temperatura daleko od […]