• Uhapšeno šest osoba zbog oružja, municije i pet kilograma amfetamina

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i Novom Sadu, u zajedničkoj akciji, zaplenili su nekoliko komada oružja, municiju, oko pet kilograma amfetamina i uhapsili šest osoba. 

    Pretresom iznajmljenih stanova u Beogradu koje su koristili osumnjičeni M. N. (1993) i Lj. D. (1993) iz Novog Sada i M. Š. (1990) i D. Š. (1993) iz Bačke Topole, policija je pronašla improvizovanu eksplozivnu napravu, automatsku pušku, četiri pištolja, prigušivač, lovačku pušku, kao i 237 komada municije različitog kalibra. 

    Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. 

    Policijski službenici u Novom Sadu su uhapsili M. V. (1989) iz Novog Sada i S. P. (1990) iz Beočina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

    Pretresom stana u kome osumnjičeni neprijavljeno borave, policija je pronašla oko pet kilograma amfetamina, manju količinu marihuane i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci. 

    Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu, navodi MUP u saopštenju.

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i Novom Sadu, u zajedničkoj akciji, zaplenili su nekoliko komada oružja, municiju, oko pet kilograma amfetamina i uhapsili šest osoba. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Isplata stipendija i kredita za učenike i studente

    Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije obaveštava učenike i studente korisnike stipendija za izuzetno nadarene učenike da isplata pete i šeste mesečne rate ovih stipendija za školsku […]

    Leto do ponedeljka, temperature i do 30 stepeni

    U Srbiji će temperatura do ponedeljka imati letnje vrednosti, do 30 stepeni. Danas će biti pretežno sunčano, a krajem dana moguća je prolazna, umerena oblačnost. Najviša temperatura daleko od […]