• Umereni intenzitet saobraćaja, dobra prohodnost, radovi na više deonica

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Poslednji dani jula donose umereniji intenzitet saobraćaja, ali i dobru prohodnost puteva, sa usporenom vožnjom jedino na mestima gde su radovi u toku.

    Pred nama je još jedan topao dan sa visokim temperaturama, pa iz Auto moto saveza Srbije savetuju vozačima da za put biraju rane jutarnje ili kasnije popodnevne sate, da prave češće pauze u vožnji, a da na put kreću odmorni.

    Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema zadržavanja.

    Kamioni na Horgošu na izlazu iz zemlje čekaju dva sata, a na Kelebiji tri sata.

    Radovi na više deonica, izmenjen režim saobraćaja

    Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

    Na auto-putu E-763, deonica Obrenovac – Ub, u oba smera, obavljaju se radovi na košenju i sakupljanju pokošene trave sa bankine i putnog zemljišta.

    Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

    Na auto-putu E-75, kod petlje „Subotica sever“, u smeru Novi Sad – Horgoš, produžavaju se radovi na sanaciji mosta. U zoni radova, saobraćaj je preusmeren u voznu i zaustavnu saobraćajnu traku.

    Na auto-putu E-80, Bela Palanka – petlja Pirot zapad, u zoni tunela Sopot, zbog radova na izgradnji nadvožnjaka za saobraćaj su zatvorene preticajne saobraćajne trake između službenih prolaza. Saobraćaj se odvija voznim saobraćajnim trakama, u oba smera, na auto-putu i u tunelskim cevima.

    Planirani rok završetka radova je 3. avgust.

    Na putu Bojnik – Leskovac traju radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje saobraćaja. Alternativni putni pravac državni put II A reda broj 225, deonica Bojnik-Lebane.

    Na deonici Sastav Reka – Crna Trava radovi na presvlačenju manjih deonica finišerom. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

    Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštili su Putevi Srbije.

    Poslednji dani jula donose umereniji intenzitet saobraćaja, ali i dobru prohodnost puteva, sa usporenom vožnjom jedino na mestima gde su radovi u toku.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija