• Upozorenje RHMZ-a: Na snazi i žuti i narandžasti meteo-alarm

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    RHMZ izdao je najavu za pljuskove praćenje grmljavinom i vetrom na području Podrinja, Mačve Semberije, Srema, Bačke i Banata.

    Moguć je i povremeno jak severozapadni vetar.

    Naredna dva sata u Podrinju, Mačvi Semberiji, Sremu, Bačkoj i Banatu mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i povremeno jakim severozapadnim vetrom. Nestabilno vreme očekuje se i u Beogradu.

    Na snazi je žuti meteoalarm zbog potencijalne opasnosti od padavina, ali i zbog visokih temperatura.

    Istovremeno, na područjima Beograda, zapadne Srbije, Pomoravlja i istočne Srbije na snazi je narandžasto upozorenje zbog visokih temperatura.

    U Srbiji će u utorak i dalje biti toplo vreme, sa temperaturom od 29 do 32 stepena, a posle podne će doći do loklanog razvoja oblačnosti i u planinskim predelima mogući su pljuskovi.

    Do petka će biti pretežno sunčano i toplo sa retkom pojavom poslepodnevnih pljuskova i grmljavina.

    Od subote promenljivo i malo svežije sa pljuskovima i grmljavinom.

     

    RHMZ izdao je najavu za pljuskove praćenje grmljavinom i vetrom na području Podrinja, Mačve Semberije, Srema, Bačke i Banata.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]