• Uzmi račun i pobedi: U subotu poslednje izvlačenje – nagrade nikada bogatije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Peto i poslednje izvlačenje prvog kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi biće održano u subotu, 26. decembra u 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

    Sve građane koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije u subotu očekuju nikada bogatije nagrade – 10 automobila FIAT 500L, trosoban stan u Zemunskim kapijama i glavna premija prvog kruga, stan u Beogradu na vodi.

    U ovom trenutku u konkurenciji je blizu 6.000.000 koverata što znači da su građani do sada poslali neverovatnih 60 miliona računa i slipova. Za sada su najodgovorniji građani Vranja, Svaskog venca i opštine Blace.

    Sve koverte koje su stigle na dobro poznatu adresu Uzmi račun i pobedi 2020 ostaju u igri i za drugi krug nagradne igre koji je planiran za početak sledeće godine.

    Građani još imaju vremena da učestvuju u velikom finalnom izvlačenju, a sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće do petka odnosno poslednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja, naći će se u subotu u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

    Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri ne predstavlja dodatni epidemiološki rizik, s obzirom da nema potrebe za čekanjem u redu niti ulaskom u poslovnice pošte.

    Iz Vlade apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

    U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati Uzmi račun i pobedi 2020”.

    Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno. Bitno je da svi učesnici obrate pažnju da li su koverte dobro popunjene i da li su tačno upisali sve elemente na koverti, jer će u slučaju izvlačenja takve koverte, ista biti smatrana za nevažeću.

    Sve informacije o nagradnoj igri, kao i rang-listu najodgovornijih lokalnih samouprava, građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs

     

    Peto i poslednje izvlačenje prvog kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi biće održano u subotu, 26. decembra u 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Isplata stipendija i kredita za učenike i studente

    Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije obaveštava učenike i studente korisnike stipendija za izuzetno nadarene učenike da isplata pete i šeste mesečne rate ovih stipendija za školsku […]

    Leto do ponedeljka, temperature i do 30 stepeni

    U Srbiji će temperatura do ponedeljka imati letnje vrednosti, do 30 stepeni. Danas će biti pretežno sunčano, a krajem dana moguća je prolazna, umerena oblačnost. Najviša temperatura daleko od […]