• Viber predstavio novu opciju u Srbiji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Korisnici iz Srbije se od sada mogu inspirisati širokim izborom različitih Objektiva, i međusobno razmenjivati svoje kreativno obrađene fotografije i video klipove unutar četova, piše B92.

    Rakuten Viber, globalni lider u razmeni poruka među platformama i glasovnoj komunikaciji, dalje unapređuje komunikaciju predstavljanjem AR Objektiva (objektiva proširene realnosti) unutar aplikacije Viber u Srbiji. Uz njih, aplikaciju će obogatiti i Bitmodži (Bitmoji) – personalizovane strip-verzije avatara koji će moći da se dodaju fotografijama i video-klipovima radi kreiranja stikera i emodžija. Uvođenje Objektiva u Viber je omogućeno kroz partnerstvo sa Snap Inc. (kreatorom Snapchata, vodeće globalne kompanije za kamere sa funkcijama proširene stvarnosti).

    AR Objektivi čine komunikaciju još zanimljivijom, zabavnijom i pamtljivom. Uz Viber Objektive, korisnici će moći da uživaju u širokom portfoliju vizuala, da prave fotografije i video klipove, prosleđuju ih prijateljima kroz Viber – ili da ih objavljuju na drugim platformama. Objektivi sa predmetima iz proširene stvarnosti reaguju i na najmanju mimiku, osmehe ili namigivanje – i moći će da ponavljaju pokrete lica korisnika, čime se dodatno proširuje opseg kreativnosti.

     

    Korisnici iz Srbije se od sada mogu inspirisati širokim izborom različitih Objektiva, i međusobno razmenjivati svoje kreativno obrađene fotografije i video klipove unutar četova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija