• VIDEO – Dr Nestorović: Tesla je slao stvari u budućnost i vraćao ih, to se zna

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Doktor Branimir Nestorović, član kriznog štaba i jedan od najeskponiranijih stručnjaka od početka pandemije sa virusom korona, privlači veliku pažnju svojim izjavama.
     

    Počelo je sa izjavom o „virusu sa Fejsbuka“, a tokom gostovanja na TV Prva imali smo priliku da čujemo i ponešto o Nikoli Tesli.
     
    „Teslu niko nije razumeo šta je radio. On je još uvek ispred ovog vremena. Mi još uvek ne znamo najveći deo onoga što je on radio. On je čovek slao predmete u budućnost, vraćao ih nazad, to se sve zna. To je bilo 1933. godine u Prinstonu...“, rekao je dr Nestorović.
     
    To su oni čuveni eksperimetni, koji su delimično deklasifikovani. Tesla je radio na ispitivanju skalarnih talasa, a to su talasi koji mogu da idu kroz vreme i prostor. To je jedan interesantan projekat, Tesla je okupio tri najveća uma svih vremena, rukovodilac je bio Albert Ajnštajn, a treći član je bio Džon fon Nojman. Njih trojica su pomoću tih talasa slali predmete i vraćali ih nazad. Kako bi dokazali ove tvrdnje, oni su poslali američki razarač ‘USS Eldridž’ šest sati u budućnost, ali se taj test završio pogubno. Većina mornara je izginula. Nakon ovih, neuspelih ispitivanja, Tesla je prekinio taj projekat i uništio svu dokumentaciju. Mada, teorije zavere kažu da on nije uništio baš svu dokumentaciju. Neki deo te dokumentacije je pao u ruke Trampovog ujaka, Džona Trampa, koji je bio čuveni fizičar, koji je dalje razrađivao taj test i slao naučnicima u Americi i Sovjetskom Savezu„, naveo je Nestorović.
     
    Nestorović je više puta gostujući u drugim emisijama govorio o tome da bi više prostora trebalo dati alternativnoj medicini i da „klasični doktori“ za neka rešenja nemaju previše sluha.
     
    Podsetimo da je grupa lekara i nastavnika Medicinskog fakulteta u Beogradu nedavno podnela Lekarskoj komori Srbije predstavku u vezi sa javnim istupima doktora Branimira Nestorovića, za koje kažu da su neprofesionalni i etički neprihvatljivi.
     

    Doktor Branimir Nestorović, član kriznog štaba i jedan od najeskponiranijih stručnjaka od početka pandemije sa virusom korona, privlači veliku pažnju svojim izjavama.
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]