Policija Ilustracija
Srbija

VIDEO: Tri osobe uhapšene zbog droge

Izvor: 
013info Uto, 02/06/2020 - 19:10

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u odvojenim akcijama uhapsili su A. B. (1978), S. M. (1977) i M. J. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv četrdesettrogodišnjeg muškarca biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je pregledom automobila koji koristi A. B. pronašla i zaplenila  oko četiri kilograma marihuane, spakovane u više kesa.

U drugoj akciji, pretresom automobila osumnjičenog S. M. i stana u kojem on boravi, policijski službenici pronašli su oko 110 grama heroina, 350 grama smeše paracetamola i kofeina, kao i 2.750 evra i 43.000 dinara.

Policija je u trećoj akciji, u pomoćnim prostorijama firme u kojoj radi osumnjičeni M. J, zaplenila oko 300 grama heroina.

U sledećoj akciji, policijski službenici su pretresom stana u kojem neprijavljeno boravi četrdesettrogodišnji muškarac, pronašli manju količinu opojne droge MDMA.

Osumnjičenima A. B, S. M. i M. J.  je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 
MarketingNajnovije vesti