Telekom Foto: RTV
Srbija

Vladimir Lučić novi generalni direktor Telekoma

Izvor: 
Beta Sre, 16/12/2020 - 22:04Nadzorni odbor Telekoma Srbija imenovao je Vladimira Lučića za generalnog direktora te kompanije.
 
Kako se navodi u saopštenju kompanije, Vladimir Lučić rođen je u Šapcu 1971. godine. Završio je Elektrotehnički fakultet u Beogradu i MBA studije po programu Univerziteta institut Kurt Bosch iz Švajcarske.
 
Deo je tima Telekoma Srbija od osnivanja kompanije 1997. godine, sa manjim prekidima u periodu kada je radio i profesionalno se usavršavao u Švedskoj i Nemačkoj, navodi se.
 
U Telekomu Srbija, Lučić je, između ostalog, obavljao poslove na mestu direktora Mobilne telefonije Srbije od 2003. i direktora Direkcije za komercijalne poslove od 2008. godine, a na mesto generalnog direktora Telekoma Srbija dolazi sa pozicije izvršnog direktora M:tel Crna Gora i pozicije koordinatora za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.
 
Lučić je na mestu generalnog direktora nasledio Predraga Ćulibrka, koji je tu funkciju obavljao duže od osam godina. Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić najavila je da će "Ćulibrk biti smenjen", a juče je tu informaciju objavila na svom Tviteru nalogu.
 MarketingNajnovije vesti