• Vučić: Lično sam posvećen slobodi medija

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa šefom Delegacije Evropske unije Semom Fabricijem, koji mu je je ukazao na potrebu za konkretnim unapređenjima kako bi se obezbedio pogodan ambijent u kom sloboda medija i uloga civilnog društva mogu da se realizuju nesmetano i bez pritiska, saopšteno je iz Vučićevog kabineta.

    Vučić je posebno naglasio da se zalaže da predstavnici svih medija rade svoj posao u atmosferi potpune slobode izražavanja i da tome ostaje i lično posvećen, budući da je sloboda medija jedna od najvećih tekovina demokratije.

    Sagovornici su razmotrili proces usklađivanja zakonodavstva Srbije sa zakonodavstvom EU i saglasili se da je potreban energičniji rad u oblasti vladavine prava, a razgovarali su i o reformi pravosuđa, uključujući ustavni proces, borbi protiv korupcije, slobodi medija i obnovi međustranačkog dijaloga.

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa šefom Delegacije Evropske unije Semom Fabricijem, koji mu je je ukazao na potrebu za konkretnim unapređenjima kako bi se obezbedio pogodan ambijent u kom sloboda medija i uloga civilnog društva mogu da se realizuju nesmetano i bez pritiska, saopšteno je iz Vučićevog kabineta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija