Danilo i Aleksandar Vučić printsceen instagram (avucic)
Srbija

Vučić: Objavili tekst o Danilu na njegov rođendan da bih rekao sebi da nisam dobar otac

Izvor: 
021 Sre, 01/12/2021 - 21:40Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas prenesen tekst o navodima da je njegov sin Danilo menadžer fudbalera Fiorentine Dušana Vlahovića baš na njegov rođendan.

On kaže da je to urađeno kako bi na rođendan svog sina on sebi rekao "da nije dobar otac i da je pokvario život svom detetu".

 
Italijanska "La Repubblica" objavila je tekst u kome piše da je Danilo Vučić menadžer trenutno jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića, preneo je portal KRIK. Te navode demantovali su Vlahović, agencija koja ga zastupa i klub Partizan u kojem je fudbaler potekao, piše 021.
 
"Ako je neki tekst objavljen 8. oktobra, a vi čekate da gluposti u kojima ništa ne piše objavite na njegov rođendan, to je da bih ja zaključio da ne mogu da obezbedim svojoj deci da žive kao svi ostali, da udišu vazduh kao i svi ostali", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Predsedništvu.
 
On je kazao za svog sina da je dobar i pošten mladić koji radi u jednoj vinoteci u Beogradu, a da se protiv njega vode kampanje godinama.
 
Ocenio je da je reč o "hibridnom ratu" zato što je Srbija u poslednje dve godne ekonomski "najuspešnija" država Evrope i da oni kojima to "smeta" vide njega kao krivca.
 
Vučić je ranije danas na Instagramu objavio fotografiju sa sinom i naveo da mu je danas rođendan.
 
 
 

 
MarketingNajnovije vesti