• Vučić objavio prvu pobedničku fotografiju na konkursu za najlepši predeo Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu koja fotografija je izabrana za prvog pobednika na foto konkursu otvorenom pre nekoliko dana.

     

    U pitanju je fotografija Negoslave Stanojević iz sela Donji Prisjan.

    „Dragi sugrađani, iako je foto konkurs Naša najlepša Srbija počeo tek pre nekoliko dana, već nam je pristiglo na stotine predivnih fotografija.

    Hvala sto ste se odazvali u tolikom broju, što nam govori ne samo da je Srbija prelepa zemlja, vec i da naši građani imaju dobro oko za sjajne fotografije.

    Ove nedelje imamo i prvog pobednika: u pitanju je fotografija Negoslave Stanojević, a snimljena je u selu Donji Prisjan, u zaseoku Livađe“, objavio je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

     

    Na Instagram nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića objavljen je juče poziv građanima da šalju fotografije najlepših predela Srbije, u cilju promovisanja lepote naše zemlje.

    Svake nedelje, najlepša odabrana fotografija biće objavljena na Instagram profilu predsednika republike @buducnostsrbijeav.

    Na kraju godine, fotografija koja je dobila najviše sviđanja biće nagrađena, a predsednik će primiti autora.

    Građani se mole da šalju samo autorske fotografije, kao i da ostave kontakt podatke.

     

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu koja fotografija je izabrana za prvog pobednika na foto konkursu otvorenom pre nekoliko dana.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Isplata stipendija i kredita za učenike i studente

    Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije obaveštava učenike i studente korisnike stipendija za izuzetno nadarene učenike da isplata pete i šeste mesečne rate ovih stipendija za školsku […]

    Leto do ponedeljka, temperature i do 30 stepeni

    U Srbiji će temperatura do ponedeljka imati letnje vrednosti, do 30 stepeni. Danas će biti pretežno sunčano, a krajem dana moguća je prolazna, umerena oblačnost. Najviša temperatura daleko od […]