vučić, priboj Foto: instagram buducnostsrbijeav
Srbija

Vučić u sredu u Priboju da spusti tenzije

Izvor: 
013info Pon, 10/01/2022 - 15:06Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas da u Priboj ide kako bi se spustile narasle međunacionalne tenzije i obezbedila puna sigurnost za sve građane Srbije.

On je na instagramu objavio da je danas razgovarao sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom i načelnikom Generalštaba Vojske Srbije Milanom Mojsilovićem.

"Nismo se grudvali, ali je jasno da je jedini sportista i za zimu potpuno pripremljen, general Mojsilović. Šalu na stranu, iskoristili smo pauzu u teškim razgovorima vezanim za bezbednosnu situaciju u regionu, da izađemo na vazduh i razbistrimo glavu", naveo je Vučić uz fotografiju sa Vulinom i Mojsilovićem sa terase zgrade Predsedništva.

"Dogovorili smo da u sredu otputujem u Priboj, kako bismo spustili narasle međunacionalne tenzije, preduzeli neophodne i konkretne mere u vezi sa tim i obezbedili punu sigurnost za sve građane naše Srbije", poručio je Vučić.

Podsetimo u Priboju je došlo do incidenta kada su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Priboju slavili uz pesmu koja veliča genocid, a nakon što se slična stvar ponovila, MUP je formirao Radnu grupu koja je konstatovala propuste u radu pribojske Uprave granične policije i protiv 12 pripadnika ove Uprave pokrenula disciplinski postupak.

 
MarketingNajnovije vesti