• Vučićeva savetnica imenovana u Upravni odbor Beogradske filharmonije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Vlada Srbije je na poslednjoj sednici u Upravni odbor Beogradske filharmonije, između ostalih, imenovala savetnicu za medije predsednika Srbije Suzanu Vasiljević i direktorku novinske agencije Tanjug Manju Grčić, piše N1.

    Vlada je na sednici održanoj 28. aprila, razrešila dosadašnje vršioce dužnosti Upravnog i Nadzornog odbora Beogradske filharmonije.

    Za novog predsednika Upravnog odbora Filharmonije imenovan je Rade Vojnović, izvršni direktor „Komercijalne banke“ za poslovanje sa privredom, a za članove: urbo-prostorni planer Darko Polić iz novosadskog JP „Urbanizam“, prva violina tuti Beogradske filharmonije Jelena Dimitrijević, i već pomenute Suzana Vasiljević i Manja Grčić.

    Podsetimo, firma „Tačno“ Manje Grčić je krajem 2020. godine, na deset godina kupila imovinska prava na agenciju Tanjug.

    Za predsednika Nadzornog odbora Beogradske filharmonije, Vlada je na istoj sednici imenovala redovnog profesora FON-a Dejana Petrovića, a za članove tog tela direktorku Zavoda za zaštitu spomenika kulture Grada Beograda Oliveru Vučković i zamenika voše grupe kontrabasa u Filharmoniji Sašu Kulenovića.

     

    Vlada Srbije je na poslednjoj sednici u Upravni odbor Beogradske filharmonije, između ostalih, imenovala savetnicu za medije predsednika Srbije Suzanu Vasiljević i direktorku novinske agencije Tanjug Manju Grčić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Poskupeli i benzin i dizel

    U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 203 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 190 dinara po litru, navodi […]