• Dva razloga za druženje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U vojlovačkoj crkvi drugog dana Božića tradicionalno je održano okupljanje vernika na svečanom  bogosluženju. Jedna grupa, došla je pored proslave Isusovog rodjenja I sa drugim razglogom. Bilo je to okupljanje braće I sestara koji su rodjeni 1948.godine, koji su u toku godine napunili 70 godina. Po svečanoj propovedi, ovi vernici dobili su blagoslov kod oltara I na ovakav način zahvalili Svevišnjem za zaštitu u toku svakodnevnog života.

    Po završetku bogosluženja, jubilanti su zajedno sa svojim supružnicima kao I sveštenikom otišli na zajednički svečani ručak gde je proteklo druženje. U toku ručka prisećali su se na zajedničke dane I provedeno vreme, kao I na one koji više nisu medju živima. Jedna od organizatorki Ana Demrovska  zajedno je sa ćerkom I sa još nekoliko žena pripremila iznenadjenje. Bila je to  torta kao I medenjaci sa brojem 70.

    Susret je završen molitvom I zajedničkom željim, malo šaljivom, da se I sledeće godine opet sastanu I proslave sedemdeset godina.

    U vojlovačkoj crkvi drugog dana Božića tradicionalno je održano okupljanje vernika na svečanom  bogosluženju. Jedna grupa, došla je pored proslave Isusovog rodjenja I sa drugim razglogom.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija