Sedmi novogodišnji bazar u Pančevu

Originalni pokloni za celu porodicu

Izvor: 
Alena Kulik Sub, 30/12/2017 - 18:54

Decembar je mesec kada imamo puno mogućnosti i prilika za kupovinu poklona. Iako je to nekada stresno sa druge strane to je lepa stvar kada imamo priliku da obradujemo nekoga lepim i originalnim poklonom.
 
Upravo zbog toga, grad Pančevo u saradnji sa Turističkom organizacijom organizovalo je sedmi novogodišnji bazar kako bi ne samo pomoglo svojim sugradjanima prilikom kupovine poklona, već i ulepšalo praznike. Delikates, kuvano vino, medovača, originalni suveniri, ručno izradjeni ukrasi, ali i pokloni pre najbliže, nudio je veliki broj pančevačkih proizvodjača, udruženja i društava od 28. – 30. decembra. Ovo sve i još puno toga posetioci su imali priliku da vide i kupe na novogodišnjem trgu koji je bio postavljen ispred zgrade opštine. Jedna od mnogobrojnih tezgi pripadala je i veziljama Slovačkog kulturno prosvetnog društva Detvan iz Vojlovice. Ove vredne i spretne žene pripremile su razne kolače, medenjake, tradicionalne raznobojne vezove, ručno izradjene ukrase, tkane stvari, brusene čaše i još mnogo toga. Bila je to još jedna prilika da prezentuju celogodišnji posao, kreativnost, napor i spretnost. 
 
Iako nisu prodali sve što su pripremili, izrazili su zadovoljstvo posetom, ipak im je ovo bila dobra reklama, pored toga dobro su se zabavile, razmenile iskustvo i ideje za dalja stvaranja.
 
projekat_manjine_baner_2017.jpg

 
MarketingNajnovije vesti