• U OSNOVNOJ ŠKOLI U UZDINU BROJ UČENIKA SE NE SMANJUJE

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U osnovnoj školi „Sveti George“ u Uzdinu broj učenika je od prilike isti kao i unazad nekoliko godina, kako je napomenuo direktor škole Oktavijan Krecu, što sve čini da i broj odeljenja ostane i nadalje. Vaspitno obrazovni rad odvija se u okviru 16 odeljenja, među kojima su 8 na rumunskom jeziku i isto toliko na srpskom, sa ukupnim brojem od 171 učenika. U ovoj školi koja se nalazi u etnički mešovitoj sredini, nastava nije stručno zastupljena po važećem zakonu kod nekoliko predmeta. U ovu kategoriju spadaju predmeti: matematika, fizika, tehničko obrazovanje i delimično nastava engleskog jezika, zaključio je direktor Krecu.

    U osnovnoj školi „Sveti George“ u Uzdinu broj učenika je od prilike isti kao i unazad nekoliko godina, kako je napomenuo direktor škole Oktavijan Krecu, što sve čini da i broj odeljenja ostane i nadalje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Treći dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić

    Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, nakon što je obustavljena pretraga terena, ušla je u treći dan. Policija je saopštila da nastavlja intenzivan operativan rad radi utvrđivanja svih […]