Foto: Pixabay
Svet

„Nemoć, utišana euforija…“: Regionalni mediji nisu štedeli Srbiju za inferiornu igru protiv Brazila

Izvor: 
Danas Pet, 25/11/2022 - 05:36Novinari iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine na isti način videli poraz Orlova od Karioka (0:2).

Dušan Tadić i društvo su nekako izgurali prvo poluvreme derbija G grupe Svetskog prvenstva u Kataru, ali im je Rišarlison u drugom pokazao da su ipak manje kvalitetan tim od južnoameričkog.

O svemu viđenom na stadionu u Dohi pisali su i mediji sa prostora bivših jugoslovenskih republika i složili se da su izabranici selektora Dragana Stojkovića bili daleko od bod(ova) u tih 90 minuta.

Kako je "Klix.ba" zveštaj naslovio sa „Brazil furioznom igrom u drugom poluvremenu savladao nemoćnu Srbiju“, dok je "Index.hr" napisao „Srbija nemoćna protiv prvog favorita“.

Hrvatski "Jutarnji list" je događanja u Dohi opisao sa „Brazil na krilima Rišarlisona srušio Srbiju“, a rivalski "Večernji list" primetio „Brazil nakon žestoke borbe „orlovima“ za 10 minuta slomio krila i san o senzaciji“.

Crnogorske "Vijesti" su stvari opisale sa „Šou Brazila“, dok je hrvatski "T portal" primetio „Od Srbije ni S, Rišarlison sa dva gola utišao euforiju“.
MarketingNajnovije vesti