• Preminula Olivija Njutn-Džon

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Slavna pevačica i glumica Olivija Njutn Džon preminula je u 74. godini života, piše Fox.

    Kako se navodi, njen suprug je saopštio da je preminula u ponedeljak ujutru u svom domu u Kaliforniji.

    Pevačica, tekstopisac, glumica, preduzetnica i aktivistkinja osvojila je četiri Gremija i imala pet hitova na prvom mestu i deset najboljih hitova. Imala je i dva albuma na prvom mestu svetskih top-lista 1970-ih.

    Najpoznatija je po ulozi Sendi Olson u filmu „Briljantin“, a bila je i strastveni borac za očuvanje životne sredine i prava životinja. 

    „Dame Olivia Nevton-John preminula je jutros mirno na svom ranču u južnoj Kaliforniji, okružena porodicom i prijateljima. Molimo sve da poštuju privatnost porodice u ovom veoma teškom trenutku. Olivija je bila simbol trijumfa i nade više od 30 godina, dok je sa svima delila svoju borbu sa rakom dojke. Njena isceljujuća inspiracija i pionirsko iskustvo sa biljnom medicinom nastavlja se sa Fondom ‘Olivia Nevton-John Foundation’, posvećenom istraživanju biljne medicine i raka. Umesto cveća, porodica traži da se bilo kakve donacije daju u Fond Olivije Njutn-Džon u znak sećanja na nju. Iza Olivije je ostao njen muž Džon Isterling, ćerka Kloi Latanci, sestra Sara Njutn-Džon, brat Tobi Njutn-Džon, nećake i nećake Toti, Fiona i Bret Goldsmit, Emerson, Čarli, Zak, Džeremi, Rendal i Pirz Njutn-Džon, Jude Nevton-Stock, Laila Lee, Kira i Taša Edelštajn, i Brin i Valeri Hol“, stoji u saopštenju.

     

    Slavna pevačica Olivija Njutn Džon preminula je u 74. godini života, piše Fox.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Svet